Er du ejerleder eller direktør i den grønne industri og har svært ved at finde de rigtige kandidater til netop din branche?

Vi har lang erfaring i at rådgive ejerledere, kapitalfonde, bestyrelser og direktioner i renewable industrien, herunder vind-, sol- og Power-to-X industrien omkring ansættelser på alle niveauer. Hvad enten det drejer sig om at løfte virksomhederne fra ”håndværk” til ”industri”, fra start-up til scale-up eller vækst og skalerbarhed med afsæt i øget professionalisering.

I kølvandet på de seneste års udvikling i verden omkring os er der kommet yderligere fokus på Power-to-X industrierne, og hvordan de understøttes til at levere på ambitionerne omkring grøn omstilling, forsyningssikkerhed og sustainability. Vi kender disse udfordringer og har set dem før. Vi kender branchen fra en lang række succesfulde ansættelse på alle niveauer – fra bestyrelse til topledelse, funktionschefer og specialister. Og så kender vi kandidaterne og taler ”sproget”.

One size fits no one!

Virksomheder inden for renewables befinder sig ikke i standardsituationer. Derfor er rekruttering heller aldrig et standardprodukt - i hvert fald ikke for os.

Det er en nøgleproces, der skal understøtte virksomhedens strategiske ambitioner og som derfor kontinuerligt skal afspejle og spejles i virksomhedernes skiftende behov. Det er netop årsagen til, at vi justerer vores processer individuelt efter det behov, du oplever, og som vi sammen definerer. Vi er ikke en standard leverandør, men en rådgiver, sparringspartner og “enabler” for realisering af din forretningsstrategi.

Rekruttering og assessments er vores kernekompetence og håndværk. Det kan også være, at du gerne vil have en ekstern vurdering af de kompetencer, som du allerede har i virksomheden, så vi sammen kan se på hvilke muligheder, der kan optimeres for at udnytte virksomhedens potentiale bedst muligt.

Kontakt Jesper eller Anders, hvis du er nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Virksomheder vi allerede har hjulpet.