Vi har erfaring og netværk til at finde det talent, du ikke kan

Executive Search

Når toplederstillinger skal besættes, kræves der oftest en dybere afdækning af markedet og et indgående kendskab til præcis hvilke kandidater, der kan levere performance i rollen. Vi rådgiver ejere, direktioner, bestyrelser og kapitalfonde om den bedste proces og søgemetode, der kan sikre de ønskede forretningsresultater.

En vellykket executive search kræver grundig analyse, kreativitet, logik og sund dømmekraft.

Kun med den rette forståelse for kultur og den kontekst, virksomheden opererer i, samt de strategiske ambitioner, kan vi rådgive om rette kandidatprofil og dermed søgeproces. Derfor sikrer vores erfarne konsulenter, at de kommer hele vejen rundt i job- og kandidatprofil, så søgningen bliver effektiv, målrettet og ikke mindst succesfuld.

Mellemleder / Specialist rekruttering

Når du skal rekruttere en mellemleder eller specialist, er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Kompetencer, erfaring og personlighed skal passe til både stillingen og din virksomhed, og det er aldrig nogen simpel opgave at finde det helt rette match.

Hos People Executive har vi både erfaringen, kompetencerne og netværket til at finde og udvælge de medarbejdere, der sikrer din virksomheds fortsatte udvikling og vækst.

Vi udfordrer vores branche - kandidatoplevelserne afgør kundeværdien og forretningsresultaterne!

Vi er mennesker med en passion for vores håndværk. For os handler det aldrig om os, men om de mange kandidater og kunder der hver dag viser os tillid. Vi vil kendes på solide kandidatoplevelser, fordi vi tror på, at det er nøglen til et optimalt match mellem kandidat, position og virksomhed. Et match, der sætter vores kandidater i stand til at udnytte deres fulde potentiale, og som derigennem skaber forretningsværdi! Vores middel er vores håndværk og en justerbar servicemodel, der tilpasses behovet. Vores kunder befinder sig ikke i standardsituationer – og derfor er rekruttering heller aldrig et standardprodukt. I hvert fald ikke for os! Vi udfordrer ONE SIZE fit’s all. Derfor siger vi: Let’s talk people – vi gør avanceret rekruttering helt enkelt! 

KONTAKT OS