Vi har erfaring og netværk til at finde det talent, du ikke kan

Executive Search

Når toplederstillinger skal besættes, kræves der oftest en dybere afdækning af markedet og et indgående kendskab til præcis hvilke kandidater, der kan levere performance i rollen. Vi rådgiver ejere, direktioner, bestyrelser og kapitalfonde om den bedste proces og søgemetode, der kan sikre de ønskede forretningsresultater.

En vellykket executive search kræver grundig analyse, kreativitet, logik og sund dømmekraft.

Kun med den rette forståelse for kultur og den kontekst, virksomheden opererer i, samt de strategiske ambitioner, kan vi rådgive om rette kandidatprofil og dermed søgeproces. Derfor sikrer vores erfarne konsulenter, at de kommer hele vejen rundt i job- og kandidatprofil, så søgningen bliver effektiv, målrettet og ikke mindst succesfuld.

Mellemleder / Specialist rekruttering

Når du skal rekruttere en mellemleder eller specialist, er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Kompetencer, erfaring og personlighed skal passe til både stillingen og din virksomhed, og det er aldrig nogen simpel opgave at finde det helt rette match.

Hos People Executive har vi både erfaringen, kompetencerne og netværket til at finde og udvælge de medarbejdere, der sikrer din virksomheds fortsatte udvikling og vækst.

Øvrige rekrutteringer

Vi har mange års erfaring i at finde og rekruttere lige præcis den profil, du mangler (til dine supportfunktioner). Vi kender og forstår supportfunktionernes udfordringer og er ikke bange for at udfordre dig og organisationen.

Vi lægger vægt på værdiskabende relationer til både virksomheder og kandidater og har været i dette marked i over ti år – det har resulteret i et stort netværk, ligesom vi har kontakt til de rette kandidater på alle niveauer.

Vores processer er aldrig ens! Omdrejningspunktet for alt, hvad vi foretager os er således skræddersyede løsninger, der sikrer optimal kundeværdi og forretningsresultater for dig og din virksomhed.

KONTAKT OS