Vi har erfaring og netværk til at finde det talent, du ikke kan

Når toplederstillinger skal besættes, kræves der oftest en dybere afdækning af markedet og et indgående kendskab til præcis hvilke kandidater, der kan levere performance i rollen. Vi rådgiver direktioner, bestyrelser og kapitalfonde om den bedste proces og søgemetode, der kan sikre de ønskede forretningsresultater gennem skræddersyede løsninger, der matcher behovet.

En vellykket executive search kræver grundig analyse, kreativitet, logik og sund dømmekraft.

Helt afgørende for en vellykket executive search er en grundig foranalyse med interview af centrale stakeholders omkring funktionen, der skal besættes. Typisk indbefatter det topledelse, HR, hyrende chef og eventuelle udvalgte medarbejdere i reference.

Kun med den rette forståelse for kultur og den kontekst, virksomheden opererer i, samt de strategiske ambitioner af betydning for funktionen, kan vi rådgive om rette kandidatprofil og dermed søgeproces. Derfor sikrer vores erfarne konsulenter, at de kommer hele vejen rundt i job- og kandidatprofil, så søgningen bliver effektiv, målrettet og ikke mindst succesfuld.

Executive search processer er aldrig ens! Omdrejningspunktet for alt, hvad vi foretager os er således skræddersyede løsninger, der sikrer optimal kundeværdi og forretningsresultater for dig og din virksomhed.

KONTAKT OS