Vi er Kestria, verdens største executive search alliance.

Kompetente i at finde morgendagens ledere

Vi spænder i øjeblikket over 40+ lande og 90+ byer, og udvider fortsat; det gør os til verdens største alliance af executive search-firmaer. Det der adskiller os, er vores fælles iværksætterånd og drive til at levere ekspertise inden for executive search. Sammen er vi din forbindelse til lokal ekspertise overalt, hvor vi opererer.

Vores globale hjemmeside

Høje standarder der rækker ud over grænser

Uagtet lokationen, uanset branchen, giver vi dig konsekvent førsteklasses service. Med verdensomspændende forbindelser og lokalt kendskab har du et enkelt kontaktpunkt for dine internationale og lokale ansættelser af topledere og ledere. Vi anerkender, at hver søgning har forskellige krav og skræddersyer vores tilgang til dine behov.

Tre årtier med dokumenteret ekspertise

Vi startede som IRC Global Executive Search Partners i 1993, og vi har leveret executive search-tjenester til store globale virksomheder og andre organisationer i næsten 30 år. Vi har med succes gennemført 40.000+ søgninger for over 4000 kunder, lige fra nystartede virksomheder til store globale aktører.

En rigtig global familie

50+ nationaliteter, 40+ talte sprog og 52 % kvindeledede virksomheder. Denne mangfoldighed beriger vores bevidsthed om kulturelle forskelle - og betyder, at vi har enhver tænkelig base dækket med hensyn til branche, region og størrelse af virksomhed.

Konstant innovation til at forbedre din performance

Kestria Institute er en global tænketank, der blev etableret for at sikre, at vores interessenter og deres lokalsamfund er ajour med de seneste branchetrends og spørgsmål om ledelse. Vi afholder konferencer og online webinarer, hvor vi lærer af meningsdannere og sikrer, at vi fortsat kan give dig verdens førende executive search services.

Læs vores seneste Insigths