Let's talk people

Partner of

RECRUITMENT

Vi har erfaring og netværk til at finde det talent, du ikke kan. Vi forstår dit rekrutteringsbehov, og vi sørger for, at du kommer i mål med den rigtige kandidat til jobbet – og at jobbet er det rigtige for kandidaten. Hos os tæller erfaring, og vi forstår at drive en effektiv rekrutteringsproces.

Skal vi hjælpe dig?

ASSESSMENT

Vil du være helt sikker i valget af din kommende leder? Er dit lederteam sammensat korrekt og har lederteamet hvad der skal til for at blive et 'high-performing' team? Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg hver gang qua vores erfaring og assessment værktøjer.

Jeg vil vide mere!

CAREER

Karriererådgivning er til dig, der vil eller skal noget andet. Har du brug for inspiration til at styrke dine færdigheder og til at opnå succes? Du kan selv aktivt være søgende eller også er du blevet opsagt. Vi guider, udfordrer og hjælper dig godt videre.

Tør du blive udfordret?

Vi er nysgerrige på at lære din virksomhed at kende!

Vi er altid klar på en god dialog om, hvordan vi kan understøtte din virksomhed til endnu bedre forretningsresultater via optimale ansættelser. Vi ved, at din virksomhed ikke er som alle andre, og derfor er rekruttering heller aldrig et standardprodukt – i hvert fald ikke for os!

Kontakt os

SØGER DU NYT JOB?
Se vores mange åbne stillinger;

HER

Insights

The Top 5 Ways to Attract Talent and Improve Employee Retention in Today’s Job Market

Rebecca Wilson, IRC USA, Managing Director, 20/20 Foresight Executive Search

It’s been headline news for several months now, and the Great Resignation of 2021 continues to redefine workplaces across the world.

Critical levers for production companies in 2021

Anders Jorgensen, IRC Denmark, Founder & Managing Partner at People Executive

As search consultants working within manufacturing sector we are experiencing significant change. Manufacturing companies are not only affected by the current pandemic but to a large extent also by a number of megatrends.

The Soft Skills Required in a Hybrid Work Force

Steve McKinney, IRC South Korea, President & CEO of McKinney Consulting

Even before the world was traumatized by the pandemic outbreak of COVID-19, soft skills were recognized as essential elements of organizations. Now, soft skills are more critical than ever before.