Let's talk people

Partner of

RECRUITMENT

Vi har erfaring og netværk til at finde det talent, du ikke kan. Vi forstår dit rekrutteringsbehov, og vi sørger for, at du kommer i mål med den rigtige kandidat til jobbet – og at jobbet er det rigtige for kandidaten. Hos os tæller erfaring, og vi forstår at drive en effektiv rekrutteringsproces.

Skal vi hjælpe dig?

ASSESSMENT

Vil du være helt sikker i valget af din kommende leder? Er dit lederteam sammensat korrekt og har lederteamet hvad der skal til for at blive et 'high-performing' team? Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg hver gang qua vores erfaring og assessment værktøjer.

Jeg vil vide mere!

CAREER

Karriererådgivning er til dig, der vil eller skal noget andet. Har du brug for inspiration til at styrke dine færdigheder og til at opnå succes? Du kan selv aktivt være søgende eller også er du blevet opsagt. Vi guider, udfordrer og hjælper dig godt videre.

Tør du blive udfordret?

Vi er nysgerrige på at lære din virksomhed at kende!

Vi er altid klar på en god dialog om, hvordan vi kan understøtte din virksomhed til endnu bedre forretningsresultater via optimale ansættelser. Vi ved, at din virksomhed ikke er som alle andre, og derfor er rekruttering heller aldrig et standardprodukt – i hvert fald ikke for os!

Kontakt os

SØGER DU NYT JOB?
Se vores mange åbne stillinger;

HER

Se hvad vores kunder og samarbejdspartnere siger om os;

HER

Insights

Hvordan tiltrækkes motiverede kandidater i et marked med knaphed?

Camilla Myllerup & Anders Jørgensen

Det er ikke svært at finde – men svært at tiltrække talenter. ”Opsvinget på jobmarkedet fortsætter”, skriver Jobindex. Magtfordelingen er skiftet over i kandidaternes favør, og der skal langt mere til for at ”flytte” kandidaterne end hidtil. Hvordan kan virksomhederne skille sig ud? Hvad skal der til for at tiltrække kandidaterne? Og hvordan kan man arbejde mere strategisk med sin kandidatpipeline?

How Will a Hybrid Workforce Impact Your Corporate Culture?

Steve McKinney, IRC South Korea, President & CEO of McKinney Consulting

The impact that the COVID-19 pandemic has had on the world is mind blowing. It is hard to fathom. Industry has changed, and the way we do business is different.

The Top 5 Ways to Attract Talent and Improve Employee Retention in Today’s Job Market

Rebecca Wilson, IRC USA, Managing Director, 20/20 Foresight Executive Search

It’s been headline news for several months now, and the Great Resignation of 2021 continues to redefine workplaces across the world.