Let's talk people

Partner of

Executive Search | Rekruttering

Vi har erfaring og netværk til at finde det talent, du ikke kan. Vi forstår dit rekrutteringsbehov, og vi sørger for, at du kommer i mål med den rigtige kandidat til jobbet – og at jobbet er det rigtige for kandidaten. Hos os tæller erfaring, og vi forstår at drive en effektiv rekrutteringsproces.

Vil du vide mere

Leadership | Team Assessment

Vil du være helt sikker i valget af din kommende leder? Er dit lederteam sammensat korrekt og har lederteamet hvad der skal til for at blive et 'high-performing' team? Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg hver gang qua vores erfaring og assessment værktøjer.

Vil du vide mere

Human Capital Services | On Demand

I Human Capital Services samarbejder vi med dig om at skabe værdi for din forretning eller for din karriere. Vi kan skræddersy løsninger inden for alle områder af Human Capital. Vi kalder det 'simplicitet uden at gå på kompromis med kvalitetet'.

Vil du vide mere

VORES FØRSTE MØDE
- og en fristende god kop kaffe

Kunne du tænke dig at hilse på os? Vi vil altid gerne lære nye mennesker at kende – og arbejder hele tiden på at skabe gode oplevelser. Det starter typisk med en god kop kaffe! Kom, ring og skriv allerede nu…

Kontakt os

Seneste nyt

Business unusual – moving on after the crisis

Advaita Naidoo, IRC South Africa

The past few months have seen the world thrown into turmoil; as one popular meme puts it, we’re all awaiting a return to “precedented” times. But we all know that won’t happen.

A chance to rethink the Luxury & Branded Goods sector for the future

IRC Consumer & Retail Practice Group

When crisis strikes, surely the first sectors of the economy to suffer are non-essentials, such as luxury goods. But how badly has the luxury goods market been affected, and how quickly will it rebound?

From crisis, opportunity: Industrial sector sees new trends

IRC Industrial/Production Practice Group

The Covid crisis has touched almost everyone on the planet, and the Industrial sector is no exception. It has led to both depression at lockdowns and falling numbers and anticipation at the potential for transformation and new opportunities.

SE VORES LEDIGE JOBS

HER