Let's talk people

Partner of

RECRUITMENT

Vi har erfaring og netværk til at finde det talent, du ikke kan. Vi forstår dit rekrutteringsbehov, og vi sørger for, at du kommer i mål med den rigtige kandidat til jobbet – og at jobbet er det rigtige for kandidaten. Hos os tæller erfaring, og vi forstår at drive en effektiv rekrutteringsproces.

Skal vi hjælpe dig?

ASSESSMENT

Vil du være helt sikker i valget af din kommende leder? Er dit lederteam sammensat korrekt og har lederteamet hvad der skal til for at blive et 'high-performing' team? Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg hver gang qua vores erfaring og assessment værktøjer.

Jeg vil vide mere!

CAREER

Karriererådgivning er til dig, der vil eller skal noget andet. Har du brug for inspiration til at styrke dine færdigheder og til at opnå succes? Du kan selv aktivt være søgende eller også er du blevet opsagt. Vi guider, udfordrer og hjælper dig godt videre.

Tør du blive udfordret?

VORES FØRSTE MØDE
- og en fristende god kop kaffe

Kunne du tænke dig at hilse på os? Vi vil altid gerne lære nye mennesker at kende – og arbejder hele tiden på at skabe gode oplevelser. Det starter typisk med en god kop kaffe! Kom, ring og skriv allerede nu…

Kontakt os

Insights

The hybrid work model gains traction in the global healthcare industry

IRC Healthcare & Life Sciences Practice Group

On 23 March 2021, IRC Global Executive Search Partners convened a virtual roundtable featuring business leaders from across the EU and APAC regions to discuss how technology and the response to new threats was shaping the future of work in the global healthcare industry.

Technology powers efficiency gains as consumer behaviours shift

IRC Consumer & Retail Practice Group

In March 2021, IRC Global Executive Search Partners convened a panel of leading consumer products executives from across the world to discuss how their organizations were responding to shifting consumer behaviour in the wake of a tumultuous 2020.

Service as a Business

Anders Jørgensen

Empirien viser os , at især én af de helt centrale løftestænger er begrebet ”service as a business”. I det følgende vil vi derfor undersøge den service og den transformation, som succesfulde industrivirksomheder er i gang med – og naturligvis også hvilke kernekompetencer der kaldes på i den forbindelse med afsæt i vores mangeårige erfaringer som headhuntere med stort kendskab inden for netop industrisegmentet.

SE VORES LEDIGE JOBS

HER