Let's talk people

Partner of

RECRUITMENT

Vi har erfaring og netværk til at finde det talent, du ikke kan. Vi forstår dit rekrutteringsbehov, og vi sørger for, at du kommer i mål med den rigtige kandidat til jobbet – og at jobbet er det rigtige for kandidaten. Hos os tæller erfaring, og vi forstår at drive en effektiv rekrutteringsproces.

Vil du vide mere

ASSESSMENT

Vil du være helt sikker i valget af din kommende leder? Er dit lederteam sammensat korrekt og har lederteamet hvad der skal til for at blive et 'high-performing' team? Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg hver gang qua vores erfaring og assessment værktøjer.

Vil du vide mere

CAREER

Karriererådgivning er til dig, der vil eller skal noget andet. Har du brug for inspiration til at styrke dine færdigheder og til at opnå succes? Du kan selv aktivt være søgende eller også er du blevet opsagt. Vi guider, udfordrer og hjælper dig godt videre.

Vil du vide mere

VORES FØRSTE MØDE
- og en fristende god kop kaffe

Kunne du tænke dig at hilse på os? Vi vil altid gerne lære nye mennesker at kende – og arbejder hele tiden på at skabe gode oplevelser. Det starter typisk med en god kop kaffe! Kom, ring og skriv allerede nu…

Kontakt os

Insights

Kritiske løftestænger for produktionsvirksomheder anno 2021

Ander Jørgensen

Som headhuntere oplever vi i høj grad, at kravene skærpes til danske produktionsvirksomheder. Krav, som ikke blot er drevet af den nuværende pandemi, men i høj grad også af en række megatrends, som den globale udvikling har skabt. Her er det især begreber som skalerbarhed og digitalisering, der træder frem som centrale nøglebegreber. Men hvad indebærer disse, og hvorfor er begreberne så afgørende?

Ben Verwaayen - keeping the horticulture industry on its toes

Patrick Westerburger, Agribusiness & Agriscience Global Practice Leader, IRC Netherlands

The Netherlands and the agricultural sector have always been closely connected. Some 24% of the world’s trade in horticultural products is in Dutch hands, while 50% of global trade in floricultural products are controlled by Dutch companies. The Netherlands is the world’s number one in greenhouse horticulture, the number one producer of onions, and the number one exporter (in value) of fresh vegetables.

The top five leadership skills for 2021

Gurdeep S. Hora, IRC Asia Pacific Regional Leader and IRC Technology Practice Group Leader

Consumer behaviour and expectations have suddenly leap-frogged and the business must evolve; everyone is playing catch-up. To stay relevant, now is the time to revisit key assumptions of the past.

SE VORES LEDIGE JOBS

HER