Karriererådgivning er til dig, der vil eller skal noget andet

Hos People Executive tilbyder vi professionel karriere- og outplacement rådgivning. Uanset din erfaring og ambitioner kan input fra erfarne konsulenter sikre dig en mere målrettet og realistisk plan for din videre karriere.

Karriererådgivning kan du booke hos os, hvad enten det er CV sparring, personanalyse eller jobsamtaletræning. 

Afgørende for os er, at du går fra en karrieresparring med bedre afklaring på dine ønsker og muligheder, end da du kom. Vi vil drøfte din karriere, dine særlige resultater og forretningsmæssige aftryk, din tilgang og metoder, din personlighed og eventuelle ledelsesstil. Vi vil bidrage med konkrete anbefalinger til, hvordan du kommer godt videre mod dine mål og indfrier dem.

Outplacementrådgivning indledes altid med et uforpligtende kemimøde for at sikre, at samarbejdet kan være tillidsfuldt og givende. Samtidig afklares individuelt tilpassede forløb, og når samarbejdsformen er på plads, indleder vi forløbet.

Kendetegnende for alle forløb er, at vi konstruktivt udfordrer på kernekompetencer og mulige karriereretninger. Derpå tilpasser vi midlerne – i form af cv, personprofil etc. – så vi hurtigt kan fokusere forløbet på fremtidige konkrete jobmuligheder. I den proces anvender vi relevant og konkret træning i jobinterviewsituationen, så du er klædt på med opdaterede værktøjer i hånden, der stiller dig bedst muligt i samtaleforløbet med en potentiel arbejdsgiver. Undervejs og mellem vores møder er vi naturligvis til rådighed.

Find mere information og bliv inspireret på vores blog: INSIGHTS

Læs her hvad vores kandidater siger om vores forløb:

"...Tusind tak for vedsendte og vores snak forleden. Du har uden tvivl givet mig nogle tips og tricks til hvordan jeg skal få optimeret mit cv og min jobsøgning yderligere..."

"...Min oplevelse behøver skam ikke være anonym. Gennem vores snak og med den sparring vi gennemgik fik jeg meget hurtigt nogle konkrete eksempler på hvordan jeg kan gøre mit cv stærkere. Du brød normerne ved at sige, at mit cv skal ses og bruges som en ansøgning og derfor skal tilpasses den enkelte virksomhed. Ergo: det skal være dynamisk. Derudover gav du mig meget klare tips til hvad mit cv skal indeholder. Blandt andet resultater i punktform. I det hele taget har du hjulpet mig til at effektivisere min jobsøgning samt cv..."

”...Jeg har idag modtaget en meget inspirerende konkret og meget personlig sparring omkring mit CV. People Executive har virkelig sat sig ind i mit CV og kunne komme med gode og motiverende input ift. at finpudse og optimere mit CV. De gav sig tid til alle mine spørgsmål omkring CV og overvejelser herom. Ud fra People Executives input kan jeg nu målrette min jobsøgning endnu mere og gøre mig endnu mere attraktiv i jobsøgningen. Tak for en positiv og motiverende dialog, som er højst værdsat i denne tid...”

”...Stort tak for din helt igennem fantastiske sparring omkring mit CV, LinkedIn profil, samt hvordan jeg kan forbedre mine chancer til at komme i betragtning, næste gang der dukker et nyt drømme job op. Det var en øjen-åbner at få din åbne og ærlige feedback samt gode råd til forbedringer af mit CV. Igen tak for spændende og konstruktiv sparring med godt humør og fuld fart på...”

"...På 45 minutter gav People Executive mange konkrete og anvendelige input til mit CV. De har tydeligvis en erfaring og indsigt i, hvad der virker og ikke virker til at kunne flytte dig og dit CV i en mere nærværende, relevant og læsevenlig retning og dermed tættere på dit næste job. Brug People Executive hvis du gerne vil være skarpere på dit CV og social media profil – du vil ikke fortryde det!..."

"...I forbindelse med et jobskifte blev jeg tilbudt et outplacement forløb gennem People Executive. Personen, som jeg blev tilknyttet, var en utrolig god og professionel sparringspartner. Jeg fik sparring på mange niveauer - lige fra "det store helikopter-perspektiv" og helt ned til konstruktiv og konkret feedback på både CV og ansøgninger. Det foregik hele tiden med mig og mine ønsker/behov for øje og med et stort personligt engagement. Derfor følte jeg også, at jeg fik utroligt meget ud af forløbet." - Bente Hunnerup, Solution Marketing Manager, TRIAX A/S

KONTAKT OS