Historien om People Executive

Vi er partnere – dine partnere

Hos People Executive tager vi partnerskab alvorligt. Dels er vores selskab partnerejet, men vigtigere endnu: Vi ønsker kun at arbejde for kunder, hvor vi er hinandens ligeværdige partnere.

Det kan vi tillade os, fordi vores konsulenter og researchere uden undtagelse er mennesker, der har mange års erfaring i at arbejde med administrerende direktører, bestyrelser, kapitalfonde, HR-chefer, mellemledere og projektchefer på alle niveauer i private og (nogle) offentlige virksomheder.

Vi begår os i alle lag i virksomheder og organisationer – fra direktionsgangen til produktionshallen. Vi finder det talent I ikke selv kan – og er ikke bange for at gå imod og udfordre direktøren, hvis vi mener, det er nødvendigt. Til gengæld lover vi at være konstruktive bagefter. Vi gør det ikke sværere end det er og vi bruger altid vores sunde fornuft baseret på mange års erfaring og håndværk.

Bag People Executive står tre partnere med lang erfaring indenfor Executive Search, rekruttering, assessment og udvikling. Vores researchere kender branchen indgående og vi sikrer sammen, at finde det talent, som du ikke selv kan.

Vi er et erfarent team af dygtige og vedholdende konsulenter, men også et team, som er sammentømret gennem mange års tæt parløb, og som kender hinandens styrker indgående. Dette parløb skaber højt tempo og effektivitet i vores processer.

Vi løser opgaver på niveauer fra specialist til topleder!

Rekruttering er et håndværk, og vi alle arbejder efter de samme værdier hver eneste dag, såvel internt som ud mod vores kunder. Høj moral, beslutningskraft, solid forretningsforståelse og evnen til at eksekvere er nøgleordene bag vores forretning og succes.

Vi ved, hvilke unikke kompetencer vi besidder, og vi er ikke bange for at sige nej tak til en opgave, der ikke ligger inden for vores kernesegment.