Er du ejerleder, direktør eller overvejer du at investere i en industri- og produktionsvirksomhed?

Vi har lang erfaring i at rådgive ejerledere, kapitalfonde, bestyrelser og direktioner i industri- og produktionsvirksomheder omkring ansættelser på alle niveauer. Vi kender jeres udfordringer og har set dem før. Hvad enten det drejer sig om højvolumen produktion, procesindustri, komponent- og montageproduktion, serieproduktion eller kundetilpassede løsninger eller begge – og hvad enten der er tale om underleverandørvirksomhed eller virksomheder med egne produkter og løsninger.

Vi oplever en øget globalisering, forsyningsusikkerhed og øget konkurrence i forhold til nyt design og nye fremstillingsmetoder, som udfordringer der præger branchen. Det kræver specialister, den rette sammensætning af teams og ikke mindst ledelsesmæssige kompetencer, for at kunne realisere din virksomheds strategi. 

Desuden stiller kunderne større og større krav til industri-, produktions- og fremstillingsbranchen om at blive digitale og automatiserede samt udvise miljømæssig og social ansvarlighed. 

Digitalisering og Industri 4,0

Industri 4.0 omfatter integrationen mellem den digitale verden og den fysiske produktion. Det findes der et væld af eksempler på i de danske industrivirksomheder. Virksomhederne arbejder hver eneste dag på at gøre deres produktion så effektiv som mulig i en stadig mere digitaliseret og automatiseret branche. Det kalder på nye og anderledes kompetencer i alle lag og alle led - fra topledere, ledere, specialister til operatører og industriteknikere. 

One size fits no one!

Industrivirksomhederne og vores kunder befinder sig ikke i standardsituationer. Derfor er rekruttering heller aldrig et standardprodukt - i hvert fald ikke for os. 

Det er en nøgleproces, der skal understøtte virksomhedens strategiske ambitioner og som derfor kontinuerligt skal afspejle og spejles i virksomhedernes skiftende behov. Det er netop årsagen til, at vi justerer vores processer individuelt efter det behov, du oplever, og som vi sammen definerer. Vi er ikke en standard leverandør, men en rådgiver, sparringspartner og “enabler” for realisering af din forretningsstrategi.

Rekruttering er vores kerne-kompetence, og vi finder både topledere, mellemledere og specialister. Det kan også være, at du gerne vil have en ekstern vurdering af de kompetencer, som du allerede har i virksomheden, så vi sammen kan se på hvilke muligheder, der kan optimeres for at udnytte virksomhedens potentiale bedst muligt.

Kontakt Anders el. Jesper hvis du er nysgerrig på hvordan vi kan hjælpe dig. 

Virksomheder vi allerede har hjulpet.