Et udpluk af referencer på tværs af brancher

“Vi har anvendt People Executive ved vores seneste rekrutteringer. Det har været nogle gode og hurtige forløb, hvor People Executive har udvist stor evne til at sætte sig ind i vores forretning og de behov vi ønskede opfyldt.
Virksomheden har ageret professionelt over for både os som samarbejdspartner og overfor de kandidater, som var i spil.”

Allan Lawaetz Nielsen, Group CEO, Bjerrum Nielsen Group

“Jeg har benyttet mig af People Executive i flere rekrutteringsforløb af både ledere og specialister, og er yderst tilfreds med deres arbejde og resultater. De er professionelle både overfor mig og de kandidater vi møder, og så er de meget transparente i deres tilgang, som gør at jeg er tryg.”

Read more
Jonas Rotbøl, Managing Director, NTG Projects A/S

“Overordnet besidder Virksomheden en solid forretningsforståelse og vigtigst af alt, bliver Virksomheden af kandidater opfattet som værende Danfoss’ egne folk, hvilket er forudsætningen for at indgå i et RPO-samarbejde med os.”

Read more
Peter Andreasen, HR Senior Director, Danfoss

“Vi har haft og har et tillidsfuldt og konstruktivt samarbejde med Virksomheden gennem de seneste 5 år, hvor de har stået for en del rekrutteringer, både på specialist- og lederniveau. Det har været et samarbejde, der kan kendetegnes som en succeshistorie over hele linjen, hvor slutresultatet altid har været yderst tilfredsstillende.”

Read more
Søren Østergaard Hansen, CCO, Dantherm

“Vi har haft et samarbejde gennem en periode på 3 år, hvor succes har været resultatet helt fra starten af samarbejdet. Kernekompetencer jeg særligt vil fremhæve er, at de møder kunden, hvor vi er og besidder en solid situationsfornemmelse. Virksomheden er analytisk, en stærk forretningsforståelse og så rammer de den kulturelle / sociale skive – hver gang!!”

Read more
Thomas Tvedergaard, CEO, BPI (tidligere CEO, Kronospan – Novopan Træindustri)

“People Executive har assisteret med to rekrutteringsprocesser til vores ledelsesteam og har været en god og tillidsvækkende sparringspartner.”

Read more
Helle Friberg, CEO, Økologisk Landsforening

“Det, der er vigtigt for os, er, at vi har en partner, som forstår vores forretning og kender vores organisation. Og at samarbejdet foregår i en direkte og åben dialog.”

Read more
Kim Bomholt Nielsen, CEO, JKF Industri

“Et samarbejde, der til fulde lever op til vores forventninger og derfor betragtes “hus konsulenter” - uanset det organisatoriske niveau der skal besættes. De har besat stillinger på C-level, leder- og specialistniveau.”

Read more
Klaus Kalstrup, CEO, Sjørring Maskinfabrik

“Vi står derfor nu med flere ansættelser, som vi er meget tilfredse med, og hvor ikke bare kompetencerne er de rette, men hvor også det kulturelle match er lige i skabet.”

Read more
Rikke Nickie Mortensen, HR Director Nordic, Knauf

“Jeg har en klar oplevelse af at People Executive har gjort en proaktiv, kompetent og dedikeret indsats for at identificere relevante kandidater til de pågældende jobs.”

Read more
Charlotte Kruse, HR Direktør, Nobia Denmark

“Med People Executive er du sikret momentum hele vejen fra start til slut. De er på bolden, og vi modtager løbende status på processen, så vi føler os trygge i hele forløbet.”

Read more
Hans Christiansen, CEO & ejer, KUMA

“Noget af det væsentligste er, at kandidaterne altid melder tilbage, at de har været igennem en professionel proces med Anders, som har været jordnær og god til at tegne et præcist billede af vores virksomhed.”

Read more
Anita Svoldgaard, HR Manager, VPK Peterson Packaging

“People Executive er altid vores først valg, når vi vælger at indgå et samarbejde med en eksterne part om rekruttering af de lidt tungere profiler i HMF.”

Read more
Anne Mette Loven, HR Direktør/CHRO, HMF Group

“Virksomheden udviser stor professionalisme og grundighed. De taler lige ud af posen, er konstruktive og målrettede i processen. Ærlighed er virksomhedens primære værdi, og de tør at melde klart ud og spilder dermed ikke tiden.”

Read more
Kirsten Vingborg Biilmann (forhenværende HR Manager ved JYSK)

“People Executives gennemførelse har været meget struktureret, professionelt- og tidsmæssigt stramt styret og specielt vil vi fremhæve; evnen til at frembringe flere kvalificerede kandidater, til de rekrutteringer som samarbejdet har omfattet har været en meget positiv oplevelse.”

Read more
Søren Christensen, Sales Director (CSO), Egholm A/S

“Jeg vil helt klart anbefale People Executive til andre. De har et stærkt netværk inden for rekruttering samt kompetente og jordnære konsulenter, som giver en ærlig og brugbar feedback og sparring til forretningen.”

Read more
Rene Toxvig, CFO, Spectronic Denmark A/S

“De aktuelle rekrutteringer har alle resulteret i en ansættelse med kandidater anbefalede af Jesper i en fælles vurdering / samarbejde specielt i den afsluttende fase. Ansættelser har været succesfulde set i lyset af, at personerne rekrutteret fortsat er ansat i vor virksomhed til de allokerede stillinger.”

Read more
Jan Aaboe, Country Manager, Alimak Group Denmark A/S