Historien om People Executive

Vi er partnere – dine partnere

People Executive er etableret og drevet ud fra passion. En passion for vores håndværk, vores kandidater og vores kunder. Og ikke mindst en passion for at gøre en positiv forskel i alt, hvad vi foretager os – hver dag! Vi vil kendes på solide kandidatoplevelser, fordi vores mange års erfaring i branchen har vist, at netop det er nøglen til optimal kundeværdi og forretningsresultater. Vores afsæt er partnerskab. Partnerskab med vores kandidater og kunder. Og partnerskab indbyrdes omkring succesfuld opgaveløsning til fordel for de mange kandidater og kunder, der hver dag viser os tillid. Vores middel er vores pragmatiske og autentiske tilgang kendetegnet ved en fleksibel og modulær servicemodel.

Bag People Executive står to partnere med lang erfaring indenfor Executive Search, rekruttering, assessment og udvikling. Vores researchere kender brancherne indgående, og vi sikrer sammen at finde det talent, som du ikke selv kan. Vi er et team, som er sammentømret gennem mange års tæt parløb, og som kender hinandens styrker indgående. Dette parløb skaber højt tempo og effektivitet i vores processer.

Vores konsulenter og researchere er, uden undtagelse, mennesker med kant, kompetencer og passion, der har mange års erfaring med at begå sig i alle lag i virksomheder og organisationer – fra bestyrelsen og direktionsgangen til produktionshallen, hvor værdien skabes. Vi gør det ikke sværere end det. Rekruttering er et håndværk – vores håndværk – og vi arbejder alle efter de samme værdier hver eneste dag såvel internt som ud mod vores kunder. Høj moral, beslutningskraft, solid forretningsforståelse og evnen til at eksekvere er nøgleordene bag vores forretning og succes.

Vi ved, hvilke unikke kompetencer vi besidder, og vi er ikke bange for at sige nej tak til en opgave, der ikke ligger inden for vores kernesegment.