« Teamet

Pernille Sort Jensen

Senior Recruitment & Research Consultant

Pernille er Senior Recruitment & Research Consultant hos People Executive og arbejder primært med Executive Search & Selection.

Hun har 15+ års erfaring med Executive Search & Selection, Headhunting, Talent Acquisition, Test & Assessment, Outplacement og Business Partnering på tværs af brancher, i såvel nationale som internationale virksomheder, og har dermed en solid forståelse for organisationer af varierende størrelse og kompleksitet. Faglighed og integritet er for Pernille nøglen til at opnå succes i samarbejdet med såvel kunder som kandidater. Hun har en oprigtig interesse for mennesker og deres forskelligheder, potentiale og motivation og er drevet af at matche talent med forretningsbehov og spændende jobmuligheder, og derigennem sikre et bæredygtigt resultat.

Pernille er kendt for sine engagerede og handlingsorienterede tilgang til opgaverne, altid med et positivt mind-set og evnen til hurtigt at for skabt et tillidsfuldt og uformelt rum, som giver plads til en åben og givende dialog.