Individuelle forløb tilpasset den opsagte og organisationen

For os handler outplacement om én ting – at du kommer godt videre i det rigtige, nye job. Outplacement gennemføres af vores erfarne rekrutteringskonsulenter, som kender jobmarkedet og har fingeren på pulsen. Derfor kan vi tilrettelægge præcis det fleksible forløb, der matcher dig – og sende dig godt videre i din karriere.

Sparring omkring afskedigelser

Ved afskedigelser, eksempelvis i forbindelse med coronavirus / COVID-19 - efterspørger nogle virksomheder desuden, at en ledergruppe klædes på og får sparring til at håndtere både de opsagte samt de ikke-opsagte medarbejdere. Det kalder på forandringsledelse og svære samtaler, hvor vi klæder lederen på og støtter op undervejs. Alle vores outplacement forløb er altid tilpasset og skræddersyet for såvel større grupper (funktionærer og/eller timelønnede) samt individuelle forløb. 

Skræddersyet outplacementforløb

Vi indleder ethvert outplacementforløb med et uforpligtende kemimøde for at sikre, at samarbejdet kan være tillidsfuldt og givende. Samtidig afklares forskellige modulære og fleksible tilpassede forløb, og når samarbejdsformen er på plads, indleder vi forløbet.

Kendetegnende for alle forløb er, at vi konstruktivt udfordrer på kernekompetencer og mulige karriereretninger. Derpå tilpasser vi midlerne – i form af cv, personprofil etc. – så vi hurtigt kan fokusere forløbet på fremtidige konkrete jobmuligheder. I den proces anvender vi relevant og konkret træning i jobinterviewsituationen, så du er klædt på med opdaterede værktøjer i hånden, der stiller dig bedst muligt i samtaleforløbet med en potentiel arbejdsgiver. Undervejs og mellem vores møder er vi naturligvis til rådighed.

"I forbindelse med et jobskifte blev jeg tilbudt et outplacement forløb gennem People Executive. Pia, som jeg blev tilknyttet, var en utrolig god og professionel sparringspartner. Jeg fik sparring på mange niveauer - lige fra "det store helikopter-perspektiv" og helt ned til konstruktiv og konkret feedback på både CV og ansøgninger. Det foregik hele tiden med mig og mine ønsker/behov for øje og med et stort personligt engagement. Derfor følte jeg også, at jeg fik utroligt meget ud af forløbet."

Bente Hunnerup, Solution Marketing Manager, TRIAX A/S

KONTAKT OS