Executive Search, i hele verden!

Vi er udvalgt som den danske partner i IRC Global Executive Search Partners. En global alliance, der er repræsenteret i mere end 45 lande på tværs af 6 kontinenter. For vores kunder betyder det, at vi kan hjælpe dem, hvor de er. For det er afgørende at have en lokal tilstedeværelse og ikke mindst kulturel forståelse. Det kalder vi Globally Connected, Locally Committed. 

Vores kunder spænder fra store, multinationale virksomheder til små og mellemstore virksomheder, og vi har en track record på mere end 30.000 afsluttede opgaver for 3.000+ kunder indenfor alle tænkelige brancher.

Hos People Executive deltager vi i forskellige 'practice groups' indenfor vores specifikke branchefokus, hvilket sikrer, at vi hele tiden har fingeren på pulsen og kan lære 'best practice' fra vores partnere i hele verden.

Rangeret som verdens største executive search alliance i forhold til geografisk tilstedeværelse, udgør IRC Global Executive Search Partners således det bedste fra begge verdener – Globally Connected, Locally Committed.

I marts 2016 lancerede IRC Global Executive Search Partners: IRC Institute – en global tænketank af erhvervsfolk fra forskellige steder i verden, der har en fælles interesse i at udvikle praktisk viden relateret til ledelse, strategi og den globale udvikling. IRC Institute lancerer via en række casestudier og white papers viden om interkulturel ledelse som det overordnede tema. Du kan følge nyeste publiceringer på vores BLOG eller du kan læse mere her